مشاوره حقوقی رایگان - برخورد موتور با ماشین پارک شده

با سلام. من امروز ماشینم رو در خیابون اصلی پارک کرده بودم. و داخل ماشین هم نبودم. یک موتوری با سرعت زیاد از دور اومد و نزدیک ماشین من شد تعادلش به هم خورد و دقیقا پشت سپر عقب ماشین من زمین خورد ولی به ماشین برخورد نکرد. زخمی شده بود. من هول شدم وقتی اومدم سر صحنه ولی چون بچه کوچیکم هم ترسیده بود سوار ماشین شدم و مردم گفتن تقصیر تو که نبوده حرکت کن برو بچه ات بیشتر نترسه. الان نگرانم آیا ممکنه مشکلی برای من پیش بیاد. چون من در جای مناسب پارک کرده بودم. موتور هم اصلا برخورد نکرد با ماشین فقط زیر ماشین زمین خورد. تجربه نداشتم که بایستم تا افسر بیاد.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام درصورت شکایت توسط موتورسواربدستورقاضی کروکی باحضورشما کشیده میشود واگر کروکی برخلاف واقعیت بوده می توانید اعتراض کنید