مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام من دخترم و خونه م اجاره است گه گاهی دوس پسرم خونه رفت وامد داره و همسایه طبقه پایینم هم اجاره است و بابت این موضوع بمن بدوبیراه گفت وصاحبخونه مم درجریانه و ازاونها شاکی هست میخواستم بدونم ایا همسایه میتونه نیروی انتظامی به خونم بیاره و باعث مشکل بشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر می توانید به اتهام فحاشی از نامبرده شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و پاسخگویی صورت گرفته است.

مرتضی روحانی مقدم

جناب آقای مرتضی روحانی مقدم:

سلام چون برخی این موارد رو از موارد رابطه نامشروع می‌دونن و این جرم هم جنبه عمومی داره ممکنه نیروی انتظامی با اعتراض و گزارش همسایه در این موضوع وارد بشه