مشاوره حقوقی رایگان - پاره شدن پرده گوش بر اثر سیلی

سلام من 15 سالمه و کلاس نهمم یکی دو روز (زنگ تفریح آخر) پیش یکی از همکلاسی هایم به من فحش مادر داد (سر کلاس) و من چیزی نگفتم زنگ تفریح او را صدا زدم و گفتم بگو عذر میخواهم ( نَزَدَمِش فقط گفتم عذر خواهی کن و او با دست بیضه های من را گرفت خیلی درد گرفت بعد من هم با دست هولِش دادم و او رفت دیگر پیدایش نشد بعد سرگرم که بودم یهو دیدم یکی با سیلی زد تو گوشم و گوشم سوت کشید نگاه که کردم دیدم داره فرار می‌کنه اما من آنقدر گوشم درد می کرد که دنبال او نرفتم و بعد آمده بود و می‌گفت ببخشید رفتیم در دفتر مدیر که زنگ بزنم به پدرم بریم دکتر٫مدیر گفت
برو بالا الان زنگ میخوره من رفتم بالا و اومدم زنگ زدم پدرم رفتیم کلی نشستیم دکتر گوش و حلق و بینی گفت پرده گوشت پاره شده در ضمن
دو تا شاهد دارم ولی نمی ایند بگویند باید چکار کنم .
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید به اتهام ایراد ضرب عمدی از نامبرده شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و جرح عمدی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.