مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادرم

با سلام
ما 7 فرزند، 4پسر و 3 دختر که از پدر یکی و مادر دوتا، 6 فرزند از زن اول و یک دختر از زن دوم میباشد. پدرم 30 سال است که فوت شدند در حال حاضر خواهر ناتنیم که تحت پوشش بهزیستی و شوهرشم فوت شده و مادرشم فوت شدند و حقوقی هم ندارد. (بدون مدارک مادرم که زن دوم مادران 6 فرزند اقدام کردند و حقوق مادر نصف شد) آیا به نظر شما میشود بدون مدارک و اینکه حقوق دو نصف میشود بین زن و دختر ؟
اگر راهکاری دارید راهنمایی کنید چطوری میشه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگردختران شوهر وشغل نداشته باشندمی توانندازمستمری پدریامادرمتوفی بهره مند شوند.بطوریکه 50%آن متعلق به همسر و25%متعلق به دختر وبه همین منوال محاسبه تابه100%برسد واگرتعداد دختران واجدشرایط بیش از2نفرباشد,50%مستمری به همسر و50%دیگربین تمامی دختران واجدشرایطی که بیش از2 نفرهستند بالسویه تقسیم میشود.