مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در مسیر خلاف

سلام بر وکلای عزیز. بنده با خودروی خود در مسیر درست در خیایان یک طرفه حرکت میکردم که یک خودروی دیگه خلاف وارد خیابون یک طرفه شد و به ماشین من زد بعد از اینکه گفتم وایسا زنگ بزنم پلیس چند نفری با چا قو منو زدن و بعد صحنه ی تصادفو بهم ریختن و متواری شدن شکایت کیفری کردم جدا و بعد تامین دلیل و دادخواست مطالبه خسارت دادم و کارشناس دادگستری میزان خسارت رو با تو جه به فیلم صحنه ی حادثه 10ملیون تعیین کرد و کروکی فرضی با شماره گذاری انجام داده و تمامی قسمت های آسیب دیده ماشینم نوشته توی دادخواستم و وقتی رفتیم حل اختلاف طرف میگه کارشناسی رو قبول ندارم و میرم اعتراض میزنم میخاستم ببینم چطور میشه میتونه اعتراض بزنه یا نه چی میشه اخرش ممنون از شما عزیزان وست بوسه تک تکتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوان هيات كارشناسان درخواست نمود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرفین حق اعتراض وارجاع مجدد به کارشناسی را دارند. نتیجه بستگی به نظریه کارشناسی دارد.