مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقتتون بخیر چند سال پیش یه دعوایی آشنای خودم داشتن در حد این که طرف رفته شکایت کرده و دیه میخواد دیش 80 میلیونه و 9 ماه حبس الان دوسالی هست فراریه نمیره میخواد پول دیرو جور کنه بده طرف رضایت بدهد چند وقت همینجوری بگذرع تا پرونده دیگ پیگیری نشه 8 ماه حبس نره چند وقت پیش با شماره 21218 پلیس فتا بهش زنگ زدن گفتن کجایی و اینکه فردا بیا به یه آدرس ایشون نرفتن
میخواستم ببینم اولا اگر دیه طرف بده بعد از چند وقت صحت دارع دیگ پیگیری نمیکنن و پرونده بایگانی میشه؟
دومن اینکه براش خطر دارع همون خطی ک پلیس فتا باهاش تماس گرفتن تو گوشیش باشه یا نقطه زنی میکنن
کلی میخوام بدونم فعلا تا قبل از این که دیه پرداخت کنه خطرناکه براش بره خونه یا اینکه خطش تو گوشیش روشن باشه؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دیه را بدهد و رضایت شاکی را بگیرد می تواند تقاضای تخفیف مجازات را به دادگاه ارائه دهد ، نقطه زنی فقط با دستور قاضی امکان پذیر است،