مشاوره حقوقی رایگان - تماس پلیس فتا

سلام وقتتون بخیر دوسال پیش آشنای بنده دعوا کردن طرف زدن با چاقو دیه ایشون 80 میلیون و 9 ماه حبس بوده الان 2 سال از اون قضیه میگذرع
خیلی براش ابلاغیه اومده
ایشون میخواد پول جور کنه بده طرف از شکایت منصرف بشع تا بعد از چند وقت 9 ماه حبس بایگانی بشه
خواستم ببینم همچین چیزی ممکنه
و چند وقت پیش از پلیس فتا باهاش تماس گرفتن و گفتن تهرانی ایشون گفته ن واقعا نبودن گفتن که فردا بیا ب این آدرس دلیل پرسیده گفته بیای مشخص میشه
ایشون نرفتن
خواستم ببینم امکان نقطه زنی یا اینکه از طرف خط پیگیری کنن بگیرنش ممکنه؟
یا اینکه بریزن خونشون واس دستگیری یا خیر