مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایت از نم دیوار همسایه و ندانستن نام و تلفن همسایه امکان شکایت و رسیدگی است؟

دیوار همسایه مجاور که سه طبقه هستند از طبقه اول به منزل ما (طبقه اول) نم داده و ما هزینه زیادی برای تعمیر کردیم مجددا نم داده و از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس انجام دادم که جواب دادن ساختمان مجاور باید کارشناسی دقیق تر انجام دهند‌
حالا برای اینکه از هر سه طبقه ساختمون مجاور شکایت کنم اسم دقیق و تلفن ازشون ندارم. و بابت هزینه های تعمیر و‌ خسارت و هزینه های دادرسی هم می‌خوام ازشون شکایت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مشخصات آنها را بدست آورید