مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه و ترک زن و بچه ها

باسلام خانم بنده ازم شکایت کرده که 4سال هست خودش وبچه هام را ترک کردم و بهشون نفقه ندادم
ولی بنده حرفهای خانمم را رد میکم چون بنده 4سال اونها ترک نکردن و نفقه هم بهشون دادم فقط حدود یک سال هست بنابر خواست خودش که به من گفته دیگه پیش من نیا تو همسر و بچه و خونه نداری ولی توی این یک سال بازهم نفقه بهشون دادم حالا برای اثبات این دروع خانمم چکار بکنم حتی خانمم تمکین هم درست حسابی نمی‌کرد بهم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست تمکین هم میتوانیدثبت کنید. وپرداخت نفقات و عدم ترک منزل را نیز به وسیله شاهد، رسید واریزی و… برای دادگاه اثبات کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست الزام به تمکین بدهید حکم بگیرید نفقه شاملش نمیشه.برای مبالغ پرداختی هم پرینت ارائه ودفاع کنید که پرداخته اید.درهرصورت نفقه فرزندان باید پرداخت شود