مشاوره حقوقی رایگان - آیا مهریه به دختری که دوقطبی داره وقبل از ازدواج به همسرش گفته تعلق میگیره

باسلام حدود 10 ساله دخترم ازدواج کرده ویه پسر حدود 5 ساله داره دخترم دوقطبی داره وقبل از ازدواج به همسرش گفتیم وحتی بصورت کتبی نوشتیم وایشون امضا کردن بعداز زایمان دخترم افسردگیش شدت گرفت وبستری شد وبعداز آن همش باشوهرش مشاجره داره وشوهر میگه تودوقطبی هستی وبهت مهریه تعلق نمیگیره ومیخام طلاقت بدم تورو خدا بگین ماباید چیکار کنیم دخترمنو بسیارکتک میزنه وحتی بچه اش روهم مرتب باباش کتکش میزنه خودشوهرش مثل روانی می مونه بسیار دختر م رو اذیت میکنه ولی دختر من میگه من زندگیمو دوست دارم نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه در هر صورت و در هر حال به زوجه تعلق خواهد گرفت