مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

سلام وخسته نباشیدخداخیرتون بده بنده رو راهنمایی کنیدماشینم رو بطورامانت داده بودم دسته برادرم تاباماشینم خرج زندگی خودش رو دربیاره بعدگویا باماشینی ک بنام من بوده تریاک از زابل به مشهدمیاره ک توراه گیرمیکنه منم خداشاهده اطلاعی نداشتم بعدوکیل گرفتم ووکالت دادم ب
وکیل ولی اخرمتوجه شدم قاضی دستورمصادره زده اعتراض زدم ولی بازم فایده نداشت اخرکه رفتم پرونده رو ازوکیلم گرفتم متوجه شدم هیچ کاری واسم نکرده حتی خوده کارمندهای دادگاه بهم میگفتن برو ازوکیلت شکایت کن چون هیچ کاری واست نکرده و پروندت خالی هستش. بخداپرونده روبه هروکیلی نشون میدم میگه راحت ماشینت رومیتونسته ازادکنه حالا اگه ازوکیل شکایت کنم میتونم مبلغی ازقیمت ماشینم روپس بکیرم