مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

سلام خسته نباشین من چندسال پیش یه پراید 11 فروختم تعویض پلاک نکرده بهم گفت کپی مدارکت بیار میخوام تعویض پلاک کنم الان متوجه شدم فقط واسه کارت سوخت بوده هیچ مدرکی در دستم نیست تلفنم پاسخ نمیده لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام به اداره راهنمایی ورانندگی محل مراجعه وبا تنظیم فرم مخصوص,تقاضای فک پلاک شخصی خودرا بنماییدمشکل شما حل می شود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دادخواست توقیف پلاک را به شورا حل اختلاف تقدیم کنید ماشین توقیف بشود مشکل شما قابل حل است