مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه در صورت عدم تحویل کالا

حدود یک ماه پیش از سایت درج آگهی سفارش چند قطعه وسایل موتور تویتا کمری رو سفارش داده ومبلغ اون رو به فرد مورد نظر پرداخت کردیم ولی فرد مورد نظر وسایل رو نفرستاد وفیش بانکی که از درگاه بانک برای فرد واریز شده موجود هست چگونه می توانم مبلغ مورد نظر را استرداد بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه و هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کلاهبرداری بوده شکایت کلاهبرداری نمایید در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه بدهید