مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت وجه اشتباهی

با سلام.
بنده چند ماه پیش مبلغ 3میلیون اشتباهی به کارت کسی واریز کردم،شمارشو از بانک گرفتم زنگ زدم بهش بلاکم کرد،از بانکم زنگ زدن چندبار جواب نمیده،اسم و آدرس و شماره ملیشو دارم برای یه شهر دیگه س که بهم خیلی دوره،الان میتونم ازش کیفری شکایت کنم یا فقط باید حقوقی اونم تو حل اختلاف شکایت کنم؟!و اینکه ایشون ثنا نداره چطور متوجه شکایتم میشه براش پیام شکایت میره یا خیر؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حقوقی. بصورت کاغذی از طریق مامور به وی ابلاغ میگردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

آدرس بانکیش اعلام کنید.حقوقی هس.ابتدا اظهارنامه ارسال وسپس دادخواست مطالبه دهید