مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه با استناد به فیش واریزی

حدود سه سال پیش حدود 30 میلیون تومان را در چند مرحله به حساب فردی واریز کرده ام ولی بعد از پرداخت خودداری کرد و در حال حاضر ادرس مشخص از او ندارم
با توجه به اینکه با استناد به مدارک واریز وجه میتوانم شکایت کنم چه راه حلی برای مجبور کردن فرد برای حضور در دادگاه دارم
مثل مسدود کردن حساب های بانکی
توقیف کد ملی
ممنوع المعامله یا...
سپاسگزارم از وقت و زمانی که برای پاسخ و راهنمایی میگذارید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا در دادگاه طرح دعوی کنید که بهمراه آن میتوانید باتودیع خسارت احتمالی درخواست تامین خواسته از اموال خوانده را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایسترین خصوص دادخواست بدهید در صورتی که رای به نفع شما صادر شد و قطعیت یافت آن موقع در مرحله اجرا تازه باید ضامن بسپارید