مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق خسارت بدنی

باسلام خدمت شمابزرگواران.من30روزپیش باموتوربودم که بایه ماشین پرایدتصادف کردم ومن بخاطربی مبالاتی دررانندگی مقصرشناخته شدم وفقط من مصدوم جرحی ام که دچارچندین شکستگی وعمل جراحی وپلاتین برام گذاشتن کلابه این زودی هاقادربه راه رفتن وکارکردن نیستم.وماشین پرایدکمی خسارت دیده.حالامن گواهینامه دارم ولی بیمه ندارم ایامیتونم ازصندوق خسارات بدنی برای هزینه ادامه درمانم غرامت دریافت کنم؟‌ممنون وتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به اینکه مقصر هستید احتمالش ضعیف استاما باز پیگیری نمایید ایرادی ندارد