مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه غرامت ایام بیکاری

با سلام و احترام

بنده در اثر تصادف دچار ضربه مغزی و خونریزی مغزی شدم، تا حالا 5 عمل سنگین بر روی جمجمه انجام دادم و برای من جمجمه ی مصنوعی گذاشتن، چند بار تشنج کردم،بنده پدر یک خانواده و کارگر ساختمانی هستم، بیمه ی کارگران ساختمانی همم دارم 13 ماهه که خونه نشین شدم هیچ منبع درامدی هم ندارم تنها کارگر خانواده خود من هستم دکتر برای من باز 5 ماه استراحت پزشکی زده، با توجه بر شهادت تمام مردم مبنی بر عدم تمکن امرار معاش خودم و خانواده ی خودم
ایا توانایی شکایت بابت غرامت کف دستمزد از صاحب ماشین را دارم؟
صاحب ماشین طبق کروکی در اثر بی احتیاطی و عدم اشنایی کامل با مقررات راهنمایی و رانندگی 100 درصد مقصر است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بابت طول درمان و بیکاری غرامت بگیربد