مشاوره حقوقی رایگان - غرامت ایام بیکاری راننده آژانس در تصادف

ایا برای راننده آژانس در تصادف منجر به خسارت مالی، غرامت ایام بیکاری بیکاری شامل میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق قواعد عام مسؤلیت مدنی و قاعده لاضرر بنظر آری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که اثبات شود شما راننده آژانس تاکسی تلفنی بود آید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارت وارده بر آورد کارشناسی شود سپس دادخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به اوضاع واحوال و شرایط دارد ، به عنوان مثال شغل اصلی شما راننده و منبع درآمد تان فقط از رانندگی در آژانس باشد .آژانسی که در آن مشغول هستید عضو اتحادیه و نام شما به طور رسمی از سوی آژانس مربوط به عنوان راننده به اتحادیه معرفی شده باشد و.....
با تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی با جلب نظرکارشناس و مشخص شدن میزان خسارت مدت بیکاری با توجه به قانون مسئولیت مدنی مصوب 1339 می توانید در مرجع صالح طرح دعوی و مطالبه خسارت نمایید .
به هرحال تشخیص شرایط تعلق یا عدم تعلق خسارت با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در صورتی که یک مرجع قانونی تایید کند که شما دائما با این خودرو مسافر کشی می کنی و در آمد دیگری مثل حقوق بازنشستگی نداری بلی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر در قانون مدنی و آیین دادرسی مدنی چیزی تحت عنوان غرامت ایام بیکاری وجود ندارد چیزی که مد نظر شماست خسارت عدم النفع نام دارد که طبق شرایطی خاص به شما تعلق می‌گیرد که باید صحبت های شنیده شود سپس اظهار نظر کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خواب خودرو قابل مطالبه است.
خسارت ایام بیکاری قابل مطالبه نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت خودرو با جلب نظر کارشناسی قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت پوش بیمه باشد در صورت تایید کمیسیون پزشکی بله

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بله قابل مطالبه می باشد.