مشاوره حقوقی رایگان - ازکارافتادگی

باسلام و خسته نباشید
من یک ماه پیش باموتور بودم که با ماشین تصادف کردم و طرف مقصر صددرصد شد و پزشکی قانونی سه ماه طول درمان نوشت برام میخواستم ببینم به جز مبلغ دیه که بیمه ی شخص مقصر میده چطوری میشه مطالبه ی خسارت از کارافتادگی کرد
از اونجایی که من شغلم ازاده و بیمه عمر و بیمه ی تامین اجتماعی هم ندارم
بلاخره این سه ماه هزینه ها و مخارج خانه و زندگی رو از کجا تامین کنم
اگه راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدد دادخواست بدهید خسارات خود را تعیین کنید و مطالبه نمایید