مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط پشتی به عنوان راه ارتباطی بین طبقات

با سلام من یک واحد تجاری را به صورت سرقفلی خریده ام این واحد در ساختمانی واقع شده که یک زیرزمین که کارگاه نجاری بوده و دو واحد اپارتمان در دو طبقه بالا را شامل میشود در پشت مغازه یک حیاط به مساحت حدود 40 متر هست که درب ورود به ان در انتهای فروشگاه من میباشد و طبقه زیر زمین فقط پنجره نورگیر دارد بعد از تغییر مالک ، (در حال حاضر تمام ساختمان به جزء سرقفلی فروشگاه من از ان یک نفر میباشد) مالک جدید اظهار داشته که من حق استفاده از حیاط را ندارم و انها می خواهند استفاده کنند و می خواهند راه ارتباطی به حیاط ایجاد کنند آیا این حق را دارند ؟ در ضمن اگر این ارتباط برقرار شود امنیت فروشگاه من نیز به خطر می افتد چگونه باید اقدام کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

ملک فاقد پایان کار و صورت مجلس تفکیکی میباشد

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام باید موقعیت ملک دیده شود
و همچنین میبایست قرارداد سرقفلی شما هم بررسی گردد که شامل چه مساحتی و با چه حدود اربعه ای است