مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و توهین ناموسی

باسلام .ایا گواه یک شهود ب همراه فایل صوتی کامل ک با گوشی در حل توسط شاکی گرفته شده میتونه ثابت کنه ک هم فحش و توهین و تهدید شده ک کاملا درفایل صوتی مشخصه و همزمان با توهین و الفاظ رکیک ی مشت هم ب شاکی زده شده .ایا این دو دلیل یعنی یک شاهد و فایل صوتی درگیری و البته گواهی تایید شده پزشک قانونی در دادگاه تایید میشه؟ منشی دادگاه یا قاضی فرمودن اگر شاهد واقعی باشه یدونه شاهدم کافیه .نمیدونم دیگه واقعی یا غیر واقعی شهود رو دوباره باید ثابت کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ کاربر گرامی این موارد اماره قضایی محسوب می گردد و می تواند مقام قضایی رو به اقناع برساند