مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر توسط فروشنده

با سلام اوایل اردیبهشت ملکی را از فردی خریداری نمودم که پس از مدت یک ماه متوجه شدم آن ملک را چندین سال پیش به شخص دیگری فروخته است که پس از این موضوع متهم با دادن سفته به بنده قول داد در مدت یک ماه پولم را پس بدهد اما در تاریخ مقرر پرداخت نکرد از او هم در دادگاه کیفری و هم دادگاه حقوقی بابت سفته شکایت کردم حال سوالم این است
با توجه به اینکه وقوع جرم یک ماه قبل از صدور سفته بوده آیا می توان فرد را به کلاهبرداری محکوم نمود؟
از شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر بنظر جرم کلاهبرداری محقق نشده است.