مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر توسط فروشنده

بنده یک باب منزل خریداری کردم که بعدا متوجه شدم فرد فروشنده مال غیر فروخته و در گرو مهریه همسرش بوده که بعد از شکایت در دادگاه اولیه و تجدیدنظر محکوم شدند وحالا پرونده رو به دیوان عالی کشور برده اند میخواستم بدونم چند درصد امکان برگشت حکم وجود داره .ممنونم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم احتمال کمی وجود دارد شما راهکارهای حقوقی دیگری دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زوج اقدام به فروش مال غیر نموده به طرفیت ایشان شکایت فروش مال غیر مطرح نموده و پیگیری نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اولا مال توقیف شده برای مهریه چون هنوز در ملکیت همسر درنیامده بررسی بحث انتفال مال غیر باید منتفی باشه جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام قابل پیش بینی نیست ولی درصد ان کم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مال غیر بوده حق فروشش را نداشته .بستگی به ادله ابرازی دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورتی که ملک بابت مهریه توقیف شده تنها راهکار شما شکایت فروش مال غیر است