مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

من به شخصی بدهی دارم و بخشی از آن را تسویه کرده ام ولی چک بنده در دست ایشان است و رسید تا الان به بنده نداده . اکنون به مبلغ کل چک از بنده شاکی شده در صورتی که واریزی های بنده برای ایشان در سیستم بانکی ثبت هست و میتوانم صورتحساب از بانک بگیرم . حال آیا میتوانم از اینکه ایشان نسبت به کل مبلغ چک شاکی شده و مقداری که تسویه شده را نادیده گرفته شاکی شوم ؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. در دادگاه به استناد مدارک واریزی اثبات نمایید که بابت بدهی چک موصوف بخشی از طلب را تسویه کرده اید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در جلسه دادگاه با توجه به فیش‌های واریزی دفاع نمایید