مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اقرار کتبی کارفرما از کارگر بابت سنوات و عیدی و عائله مندی و ...

باسلام. اگر کارفرمایی ازکارگری بواسطه پرداخت بیمه ازکارگر اقرار کتبی پرداخت سنوات و عیدی ها و عائله مندی برای چندین امضاء گرفته باشد وکارگر رابعداز چند سال اخراج شود کارگرچگونه میتواند به حق وحقوق واقعی خود ازجمله سنوات وعائله مندی و عیدی هامدتی که کارکرده برسد.
آیاباشکایت در ادارجات کار میتواند به حق وحقوق واقعی خود برسد؟
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله از طریق اداره کار،امکان پذیر است، اخذ هرگونه رضایت و امضاازکارگر بایستی صحت پرداخت مبالغ آن توسط کارفرما اثبات گردد.