مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین پرستار به بیمار و همراه

سلام. ما مریضمون تو یه بیمارستان بخش آی سی یو بستری بود و وقتی حال عمومی بیمارمون و جویا شدیم پرستار اون بخش هم به بیمار هم به ما که بستگان و همراه بودیم توهین و فحاشی کردن. میخواستم بدونم همون‌طور که توهین به کادر درمان مجازات داره ایا حکمی هم در مقابل توهین پرستار و کادر درمانی به بیمار و همراهان هست و اگر هست مجازاتش چیه ؟!

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کلا توهین به افراد عادی جرم است و ارتباطی به اینکه فرد کادر درمان باشد یا خیر ندارد
اقدام به ثبت شکوائیه توهین و قذف نمایید