مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام همسرم در دوره عقد خودش درخواست طلاق داده و آیا اگر درخواست اعسار بده ما را هم مطلع میکنن ؟ منظورم اینه که آیا جلسه ای با حضور ما هم تشکیل میدن در اعسار که ما هم باشیم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال موضوع درخواست طلاق ارتباطی به تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به ندارد و اگر حکم محکومیت مالی صادر و قطعی شود و محکوم علیه تقاضای اعسار از پرداخت آن نماید ، نسخه دوم دادخواست به خوانده ابلاغ و برای وی اخطاريه حضور در جلسه دادرسی ارسال می گردد .

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

با سلام بله هر گونه دادخواستی به طرفیت شما مطرح بشه برای شما اخطاریه میفرستن