مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند کامیون توسط فروشنده

باسلام بنده یکسال پیش کامیون از سایت ... پیدا کردم مدل کامیون به شمسی زده بود من یک میلیون زدم به کارتش و ازش پرسیدم سند امادس گفت بله دستمه من رفتم یک گاراژ کوچیک داشت ماشین ما دیدیم کارتشا اورد مدل 1376بودش قولنامه را نوشت من 100کارت کشیدم بعد آخر قولنامه اضافه کرد که مدل ماشین طبق کارشناس راهنمایی رانندگی انجام می‌گردد و خریدار حق اعتراض ندارد گفتم این چی مینویسی گفت من زیر همه قولنامه ها مینویسم گفتم بریم محضر گفت سند تبریز بنام پدرم عکس کارت ملیتا الان میفرستم تا ظهر میزنه میده پست هوای بیاره بعد ظهر میرسه دستت خلاصه ما موندیم بعد ظهر گفت فردا صبح فردا پنجه شنبه بود تا ظهر منا الاف کرد گفت طرف گفته شنبه گفتم مگه بنام بابات نیست گفت نه ولی شنبه سندتا میدم ما مجبوری برگشتم اصفهان گفت آقا نیا ما را هی آلاف کرد تا 3شنبه وقتی رفتیم گفت آقا این سند 15 روز طول میکشه تا بیاد گفتیم آقا پول ما را بده تا بریم گفت خرج کردم خواستم ماشینا بیارم گفت باید تسویه کنی دیگه با دعوا میانجگری دوستای خودش ما 15میلیون دیگه دادیم ماشینا تحویل گرفتیم 34میلیونم گفتیم تا کی میزنی گفت 20روزه دوست خودش برداشت نوشت که اگه نتونست سند بزند 30میلیون فسخ معامله بعد کارت سوخت ماشین به من نداد گفت پیشم نیست ما هم مجبوری ماشینا گذاشتیم پیش یه آشنا برگشتیم اصفهان 20روز بعد زنگ زد گفت آقا یخورد دیگه صبر خلاص برج 3بود ما رفتیم برا سند که در گاراژش بسته بود جواب نداد ما مجبوری ماشینا بار تریلی کردیم آوردیم یک از دوستام گفت من ماشینا میخام گفت خودم سندشا میگیرم ما هم همون 34میلیون گذاشتیم برساند بقیشم یک چک دوماه گرفتیم بعد از اینکه از من خرید دوستم چندباری مراجعه کرده بود بهانه آورده بود حالا که سندشا میتونه بزنه میگه 100میلیون بده تا سند بزنم لازم به ذکر که این ماشین اشتباه تو برگ سبزش خورده بود 1376 وگرنه سند واقعی 1976بعد که دوستم استعلام گرفته بود فهمیدم حالا ماشین قیمتش شده 370میلیون میگه یا 100میلیون بدید یا ماشینا برگردونید 30میلیون فسخ میدم کارت سوختم داده بوده اجاره ماهی 3میلیون می‌گرفته ماشینم بخاطر نداشتن کارت خوابیده هنوز

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به استناد مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید