مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن وام

باسلام بنده یکسال پیش ضامن یکی از کارگرهای مغازه شدم و بانک از من اجاره نامه مغازه و پرینت حساب و امضا قرارداد خواست و از وام گیرنده فقط سفته گرفته الان ایشان از پرداخت اقساط خودداری میکند و بانک به من زنگ زده برای پرداخت چکار باید بکنم تو را خدا راهنمایی کنید تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شما ضمانت وام مضمون عنه را بر عهده گرفته اید تا چنانچه گیرنده وام اقساط وام را در موعد مقرر پرداخت ننمود شما بپردازید . گیرنده وام و ضامن بطور تضامنی مکلف به پرداخت اقساط معوقه و جریمه دیرکرد وام می باشند . شما بعنوان ضامن بدهی مضمون عنه را به بانک عامل بپردازید ، سپس دادخواستی به طرفیت مضمون عنه به خواسته مطالبه مبالغ اقساط پرداخت شده وام را به مرجع صالح قضایی تقدیم نمائید.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

معلومه باید دین را پرداخت کنید