مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دریافت یارانه

سلام، پدر من چهارساله فوت شدن، بعد ایشان نامادری من بدون حضور من رفت یارانه من رو انتقال داد به حساب خودش، الان چهارساله یارانه ی من رو داره میگیره بدون اینکه به خودم بده،من یارانم‌ رو میخوام قطع کنم،من ازدواج کردم و به همسرم یارانه تعلق نمیگیره کلا نمیخوام یارانه بگیرم
حتی خواستم آنلاین قطعش کنم تو سیستم رفاهی گفت سرپرست خانوار نیستید و نمیتونید انصراف بدید، من میخوام انصراف بدم که دیگه از طرف من برای اون خانوم یارانه نریزن، چیکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس بعلاوه ده اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید از طریق پلیس بعلاوه 10 و یا سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کنیدو یارانه شما رم اگر ایشان بدون حق دریافت کرده می‌توانید دادخواست بدهید