مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از طلاق

با سلام چند وقت پیش من برای ترک اعتیادم به کمپ رفتم ودر همان زمان خانمم درخواست طلاق داده بود بعد از برگشتن از کمپ و رفتن به دادگاه با تعهد دادن به خانم در دادگاه ایشون راضی شدن که برگردن ولی بعد چند وقت من دوباره شروع به مصرف کردم خانمم دوباره درخواست طلاق توافقی داده و فقط مرحله امضا در محضر برای خواندن صیغه طلاق باقی مونده آیا می‌توانم تاریخ حضور در محضر را عقب بندازم تا شاید در این فاصله بتوانم خانمم را متقاعد کنم تا از درخواست خود منصرف شود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طلاق توافقی باشد که می‌توانید آن را اصلاً قبول نکنید