مشاوره حقوقی رایگان - آیا با برگه سرشماری اتباع میتوانم داخل دادگستری جریمه گواهینامه رو بریزم؟

سلام من اتباع هستم و چند روز پیش ماشینم توقیف شد و ماشینم به نام یک ایرانی هست رفتم دنبال کارهاش از پلیس راهور برگه پارکینگ مو گرفتم و رفتم راهنمایی و رانندگی و بهم برگه جریمه گواهی نامه رو دادن گفتن باید بری دادگستری و جریمه گواهی نامه تو بریزی میخواستم بدونم من برگه سرشماری اتباع دارم آیا میتونم برم داخله داگستری جریمه گواهی نامه مو بریزم یا نیاز به صاحب سند ماشین هست؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اره میتوانید چون بدون گواهینامه رانندگی کردی م