مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت فروش اینترنتی کلاهبردار

سلام وقتتون بخیر. من یک ماه پیش از یک سایت فروش لباس خرید کردم و این سایت نه لباس رو فرستاد نه به پیامها جواب میده. کامنتهای پیج اینستاگرامشون رو چک کردم و دیدم فقط من نیستم که سفارشهام ارسال نشده و سفارشهای هیچ کس رو ارسال نمی کنن و کامنتها رم فوری پاک می کنن. پیج این سایت هم با فالور بالا در اینستاگرام فعاله. میخواستم ببینم راهی وجود داره که بشه ازشون شکایت کرد و جلوی این کلاهبرداری رو گرفت که افراد کمتری ضرر کنن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، به پلیس فتا مراجعه کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام شکایت کلاهبرداری اینترنتی انجام بدید تا فورا پلیس فتا حسابهاهاشون میبندند