مشاوره حقوقی رایگان - وقف اولاد ذکور

بل سلام ملکی واقع در منطقه 11 تهران که اعیان آن در بیش از 30 سال گذشته واگذار شده و عرصه آن وقف اولاد ذکور شده ،چه راه حلی برای خارج کردن از وقف وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال طریق قانونی برای خارج کردن مورد وقف از ید موقوف علیه که اولاد واقف است وجود ندارد و به نظر می رسد مورد وقف به نحو صحیح (شرعی و قانونی) به موقوف علیه وگذار شده باشد .