مشاوره حقوقی رایگان - خرید اکانت بازی

سلام آقا من یه اکانت فری فایر خریدم به قیمت 200هزار تومان بعد ترف گفت باید تا فردا وایستی تا ببینم پول اومده یا نه براش رسیدشو فرستادم ولی گفت باید وایستی صبح شد دیدم بلاک کرده لطفاً بگید میتونم چیکار کنم اکانت هم بهم نداد از طرف فقد یه شماره کارت دارم با یه شماره همراه که فک نمیکنم شمارش درست باشه چون از تو آگهی ورداشتم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردادگاه ثبت شکایت کنید