مشاوره حقوقی رایگان - کلیه سهم الارث

با سلام
پدر بنده از طرف پدر و پدر بزرگشون مقدار زیادی ملک دارند که این املاک برای 56 وارث است ، سوال بنده این است که پدرم چطور میتواند شکواییه‌ای یا اظهارنامه یا ... تنظیم کند که بتواند از طریق آن در جریان اتفاقات باشد ، مثلا اینکه یواشکی نفروشند املاک را و ... لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.انحصاروراثت اخذو دادخواست تحریرترکه ومهروموم ترکه وتقسیم ترکه مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست مهر و موم و تحریر ترکه بدهد و سپس بعد از مشخص شدن ترکه دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهد.