مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه و حقوق

سلام. وقت بخیر همسرم بخاطر پرونده ضمانتهای متعدد کلیه حسابهاشون مسدود کردن،شغل همسرم بازنشسته نیروی انتظامی هست و من یک خانم 52ساله خانه دار با سه تا بچه،با مشکل بیماری قلبی،ن حقوقی ن یارانه ای الان یکساله ک مسدوده و با همسرم بحث کردیم از هم جدا زندگی میکنیم،ایشون منزل مادرشون و من و بچه هام در منزل اجاره ای،ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چطوری میتونم یارانه خودم و بچه ها و مبلغی از حقوق ایشون رو برای مخارج زندگیم بگیرم واقعا شرایط سختی رو دارم میگذرونم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه نفقه خود وفرزندان را ثبت کنید. بعد از صدور رای اقدام به کسر از حقوق و جداسازی یارانه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دادگاه نامه بگیرید و از فرمانداری موضوع را پیگیری کنید