مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت سند

سلام وقت بخیر من از اداره ثبت درخواست سنددادم که با قانون تعیین تکلیف طبق ماده 147 از اداره ثبت بگیریم برای باغی که قبلا سند نداشته براساس قولنامه های قبلی و سند مشاعی یاهمان نسخ که سه بار هم روزنامه کرده‌اند واز ادارات اب و منابع طبیعی محیط زیست راه وووواستعلام کردند و اکنون گرفته ام اما یک وکیل به بنده گفتند. این سند اغتبار نداره سندی که خود جهاد بده اعتبار داره براساس قانون دیگری که دست جهاد است ایا واقعا دونوع سند گرفتن برای باغات هست و آیا واقعا اعتبار نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این سند معتبر است.
ولی اگر بعداً کسی مدعی باشد که ملک متعلق به او بوده و مدرک نیز داشته باشد می تواند ابطال سند را بخواهد .