مشاوره حقوقی رایگان - سوء ظن جرم است؟

ایا اگر چیزی در خودرو توسط مکانیک یا عوامل وی ب سرقت رفته باشد و ادم خودش مطمئن باشه که تو همین مجموعه سرقت و خیانت در امانت رخ داده چون مدرک نداره میتونه شکایت کنه یا اینکه چون مدرک برای دادگاه نداره باید بشینه و فقط تماشا کنه و اگر از طرف شکایت کنه و مدرکی نداشته باشه مظنون میتونه از شاکی شکایت کنه ب جرم تهمت و افترا؟
وکیل محترم داخل پرانتژ بگم همین باعث شده دزدا پروتر شدن میگن میتونی برو ثابت گن . ممنون ک جووب میدید.

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بدون داشتن دلایل و مدارک کافی طرح شکایت کیفری توصیه نمی شود. به هر حال هر ادعایی نیاز به اثبات دارد.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام اگر دلیلی دارید که در زمان تحویل خودرو به مکانیک همراه با وسایلی بوده که در حال حاضر یا زمان تحویل خودرو از مکانیک نیست شکایت خیانت در امانت تقدیم کنید منتها شکایت شما در هر صورت اگر منتج به نتیجه له شما نشود عواقبی ندارد نگران نباشید