مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حق اولاد برای زنان سرپرست خانوار شاغل

با سلام و احترام
همسرم به علت بیماری و معلولیت از کار افتاده است و در حکم حقوقی حق عائله مندی می گیرم برقراری کمک هزینه فرزند نیازمند مجوز کفالت و سرپرستی دخترم می باشد آیا مجوزی که دفتر خانه رسمی طی آن کفالت و سرپرستی فرزندم را داده باشد کافی است و یا باید رسما از دادگستری مجوز بگیرم؟ و بحث دیگر معافیت مالیاتی به زنان شاغل سرپرست خانوار تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. محضری کفایت میکند.
معافیت مالیاتی طبق جدول اعلامی سالانه برای افراد شاغل اعمال میشود.