مشاوره حقوقی رایگان - معامله با شخص زیر 18 سال

چند روز قبل پسرم که 15 سال سن دارد کارت همسرم را برداشته و میره از فروشگاهی گوشی آیفون دست دوم میخره بعد از این که میاد منزل همسرم با پیامکی که از طرف بانک اومده بوده متوجه میشه که کارت بانکیش نیست و بعداز گفتگو با پسرم راضی میشه که به من در مورد این کارش چیزی نگه و با قرار دادن سیم کارت برنامه های گوشی بالا نمیاد پسرم گوشی رو برمیگردونه فروشگاه که پس بده صاحب فروشگاه بهش میگه این باید به شبکه وصل بشه میفرسته به 3 تا فروشگاه جلوتر از خودش که گوشی رو به اصطلاح به شبکه وصل کنند تعمیر کار گوشی رو به انضمام فاکتور خرید رو از پسرم میگیره و میگه 2 . 3 روزی کار داره باید ایمیل بفرستم تا جوابش بیاد این گوشی به صورت اقساطی خریداری شده وبعد از چند روز من متوجه این قضیه شدم با مراجعه به تعمیر کار گوشی رو گرفتم ولی فاکتور رو گفت نمیدونم پسرتون داده یا نه بعد رفتم پیش فروشنده و درخواست کپی از فاکتور کردم که ندادن و با 110 تماس گرفتم با مراجعه پلیس بازهم فاکتور رو ندادن پلیس هم گزارش نوشت و به من دادن حالا میخواستم که بدونم طرح شکایت رو چطوری باید بنویسم یا طرح دعوا از فروشنده بابت فروش به فرد زیر 18 سال بکنم یا از کالایی که فروخته لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی، نسبت به طرح دعوی اقدام بنمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت فروش گوشی قاچاق غیر قابل استفاده به فرد زیر 18 سال