مشاوره حقوقی رایگان - توضیح درباره رد مال

به نام خدا با سلام ببخشید بنده چند سال پیش یک ملک رو با وکالت فروش با شخصی قولنامه کردم و فی المجلس 90میلیون تومان دریافت کردم و قرار بر این شد که مابقی همزمان با انتقال سند در دفترخانه به بنده پرداخت شود ولی طرفین بعد از مدتی و قبل از رسیدن وقت سند از بنده شکایت کردن که بنده فروش مال غیر کرده‌ام پس از صدور وثیقه به میزان 400میلیون تومان و اتمام بازپرسی قرار منع تعقیب صادر گردید ولی شاکی به قرار صادره اعتراض کرد و بعد از یکسال قرار توسط دادگاه نقص شد و پس از رسیدگی و صدور رای بدوی دادگاه بنده رو به رد مال به میزان ثمن معامله که یک میلیارد و پانصد میلیون تومان می باشد محکوم کرده در حالی که هم شاکی اقرار کرده بود که نود میلیون پول داده و هم بنده گفته بودم که نود میلیون تومان دریافت کرده‌ام لطفا راهنمایی کنید مگر رد مال به میزان مبلغ دریافتی نباید باشد چرا قاضی به اندازه ثمن معامله محکوم کرده آیا امکان دارد قاضی اشتباه کرده و فکر کرده که کل ثمن معامله پرداخت شده است با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است قاضی اشتباه متوجه شده باشد