مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با سند جعلی

سلام بنده چندین سال پیش ملکی راخریدم و سند تک برگ دارم حال مشخص شده که فروشنده مالک اصلی نبوده و در غیاب مالک اصلی با قولنامه جعلی برای خود سند صادر نموده و ملک مذکور را به بنده فروخته است حال صاحب اصلی سند هردو مارا باطل نموده بنده جهت مطالبه ضررو زیان خود دادخواست با خواسته مطابه وجه و خسارت به نرخ روز بدهم کافیست؟

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما باید به طرفیت فردی که ملک را به شما فروخته است داخواست مطالبه ثمن معامله و نیز مابه التفاوت قیمت زمان پرداخت و قیمت روز ملک(تورم)تقدیم دادگاه نمایید و به اصطلاح از فروشنده به دلیل مستحق للغیر بودن ملک مطالبه قیمت روز ملک را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نرخ ثمن به روز بعلاوه غرامات و خسارات

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع و مطالبه وجه به نرج روز با محاسبه غرامات بدهید