مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل دادگستری تجدیدنظر استان پرونده حقوقی عرصه و اعیان

س.خداوند عجر و مزد شما هم این دنیا وآخرت به شما بدهد زحمات میکشید.بنده پرونده حقوقی دارم محکوم به انقال عرصه و عیان تجدید نظر استان وکیل یک لایح و دوتا دادخواست نوشته(20ت ) بصورت دستی دادم به ایشان میگفتم بفرما چقدر حق شماست حالا بیینیم پرونده چطور میشود بعد از 3 ماه رفت امد.امده یک نیم ملیارد بده مگم بنده چه خبری.میفرماید شما امتیازت می ارزه گفتم ربطی ندارد رای دادگاه خواندی چه هست پدر وکیل کاری پوده سواستفاده از کافه خیارات فروش نداره شاکیان لز پدر خریدند من زنگی جای دیگر بوده خبر نداشتم و قرار نبوده من خبردار نشوم لطف بفرماید هزیینه وکیل بصورت تقریبی چقدر میشود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. برمبنای قرارداد وتوافق طرفین است.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سوال شما کاملا نامفهوم است ولی مبلغ حق الوکاله بصورت توافقی است