مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی علیه شما

با سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم حقوقی

بنده سال 97 توسط فردی مورد کلاهبرداری تلفنی قرار گرفتم و از سال 97 تا این تاریخ ( 1402) چندین بار برام ابلاغیه اومده که در اون روند پیگیری دادگاه و احکامی که صادر شده بود ذکر شده بود و هر بار هم نوشته بودن نیازی به حضور در دادگاه نیست.
اما آخرین ابلاغیه ای که برام ارسال شده متنش این هست:

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگي براي شخص ذي سمت و مرتبطين
سایر اطلاعات:
تاریخ حضور :....علت حضور :رسيدگي

متن ابلاغیه:
در خصوص واخواهی .... علیه شما وقت رسیدگی مورخ ....ساعت .... می باشد که حضور شما در جلسه رسیدگی الزامی نمی باشد و چنانچه مطلبی دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی به صورت لایحه ارسال نمایید

میخواستم بپرسم الان با توجه به این ابلاغیه ی آخر من باید چه اقدامی انجام بدم؟

پیشاپیش از راهنمایی و کمک کارشناسان شما نهایت تشکر را دارم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دفاعیات خویش را طی لایحه از طریق دفترخدمات قضایی ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر در جلسه حاضر شوید بهتر است