مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه وارث

سلام
اگر طلبکار علیه وارثان متوفی شکایت کند از هر وارث به اندازه سهم الارثش میتواند مطالبه کند؟ مثلا طلبکار 20 میلیون طلب دارد فرزند متوفی نصف 20 میلیون همسرش 1/8 و پدر و مادرش هر کدام 1/6 را باید بپردازند؟
اگر طلبکار فقط علیه یک یا دو نفر از وارثان شکایت کند چه میشود؟
این سوال پیرو سوال قبلی که اگر وارثان در پیگیری شکایت متوفی همکاری نکنند هر وارث به تنهایی میتواند به اندازه سهم الارث خود اقدام کند پرسیده میشود چون اگر غیر از این باشد واقعا ناعادلانه است که سایر وراث همکاری نکنند و چیزی هم ندهند زیرا اموال متوفی فقط پولی است که از طریق این شکایات بدست می آید

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام جواب سوال اول آره هست. هر یک از ورثه در صورت وجود ما ترک و قبول آن به میزان سهم الارث در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت دارند.