مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پلاک خودرو

با سلام‌ و عرض ادب پیشاپیش از پاسخی که خواهید داد تشکر می نمایم. معروض می دارم که بنده مالک 2 فقره پلاک خودرو هستم که یکی از پلاک ها هم اکنون بر روی خودرو نصب است و دیگری خیر . حال قصد خرید خودروی دومی را دارم. حال سوال بنده این است که آیا امکان دارد بنده بتوانم پلاک نصب شده فعلی بر روی خودرو اول را فک نمایم و به نوعی خودرو را به خود واگذار نمایم تا فرایند فک پلاک انجام شود و پلاکی را که نصب نبوده برای خودرو اول درخواست نمایم و پلاکی را که فک نموده ام برای خودرو دوم ؟ به عبارت ساده تر قصد جابجایی پلاک ها دارم اما طبق فرایندی که برای خرید و فروش خودرو انجام میشود یعنی خودرو را به خودم واگذار نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باخرید خودروی جدید,پلاکی که فک شده, روی آن نصب می گردد.درخصوص خودروی فروخته شده ,شما فقط مالک پلاک آن می باشید ومی توانید پلاک خودرا ازروی آن فک کنید.