مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مستمری

مردی که بازنشسته راه آهن بوده ولی حقوقش رو از تامین اجتماعی دریافت میکردن فوت شده این مرد الان حقوق به اسم همسرش واریز میشه و یک دختره مطلقه 40 ساله داره که با مادرش زندگی میکنه و دختر از طرف پدر دفترچه بیمه تامین اجتماعی داره الان درختر و مادر به اختلاف شدید باهم خوردن مادره اصلان خرجی به دختره نمیده و اذیتش میکنه دختره بیچاره یک بار رفته بوده برا تقسیم حقوق سوال کنه اونا بهش گفتن مادرتم باید بیاد امضا کنه خوب معلومه مادره به هیچ عنوان نمیاد امضا کنه اونوقت تکلیف این دختر باید بره تو خیابون زندگی کنه حال من میخواستم بدونم اگه دختره مدارکش رو ببره تامین اجتماعی و درخواست تقسیم مستمری بده کارش رو درست میکنن و حقوق تقسیم میشه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باداشتن مدارک ازجمله گواهی حصر وراثت وگواهی فوت و....جهت تشکیل پرونده به اداره مربوطه مراجعه واداره مذکور پس ازبرررسی وتحقیقات کامل, درصورت نداشتن شغل وشوهر, حدودیک سوم مستمری رابرای دختر درنظر می گیرد.