مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

با سلام
بنده چند روز پیش با یک کانال تلگرامی آشنا شدم به اسم کوین پارک که روزانه بابت مبلغ شما 2درصد سود میداد که وسوسه کننده بود اما دیروز به یکباره دیلت اکانت شدند و تمامی پول ها صفر شدند و کلاه برداری کردند.خواستم ببینم با طرح شکایت میشه کاری کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حتماً شکایت انجام بدید اما نتیجه این شکایت کاملاً بستگی به مدارکی دارد که از خود به جا گذاشته اند اگر مدارک درستی نداشته باشید کار شما سخت خواهد بود