مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

باسلام خدمت خدمت شما .براساس رسوم شهر ما مادر شوهرم در سال 83 ،200متر زمین را به همسرم واگذارکرد وایشان همان لحظه همان زمین را برای مهریه اینجاب واگذار کردند که درسال 97 متوجه فروش زمین توسط مادر شوهرم که در سال 91 توسط مبایع نامه بدون اذن بنده شدیم که مادر شوهرم گفت به جای زمین از خانه به اسم من میزند که متاسفانه وراث نزاشتند وایشان فوت کرد آیا بنده برای احقاق حقم میتوانم بطلان معامله فضولی را بخواهم یا باید طرح شکایت از وراث کنم البته 100متر از زمین باقی است و100متر تبدیل به خانه شده وآیا من میتوانم قیمت روز مبیع را طلب کنم یا نه ممنون اگر راهنماییم کنید البته یک سند خانه به اسم مادشوهرم است که هنوز فروخته نشده است

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

طرح شکایت از متوفی اثر قانونی ندارد و علاوه برآن موضوع مشمول مرور زمان شده است، بهتر است ابطال مبایعنامه معارض را درخواست نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به چه نحو واگذاری مهریه انجام شد؟
اسناد تنظیمی عادی است یا رسمی؟
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد